Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la BRD Bucharest Open

Jucătoarea Monica Niculescu, locul 68 WTA, s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului BRD Bucharest Open, dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari după ce a învins-o pe slovena Polona Hercog, cap de serie numărul 8, scor 6-2, 2-6, 7-6 (7/3).

144 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la BRD Bucharest Open

Monica Niculescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Meciul a durat două ore şi 41 de minute.

În semifinale, Niculescu ar putea juca în compania principalei favorite, Simona Halep, care o va întâlni, vineri, nu înainte de ora 19.00, pe jucătoarea Lara Arruabarrena.

Monica Niculescu s-a calificat pentru prima oară în acest an în semifinalele unui turneu WTA, după ce ajunsese în sferturi la Hobart (Australia) şi Florianopolis (Brazilia).

Pentru calificarea în semifinale, Niculescu va primi 110 puncte WTA şi un cec în valoare de 11.300 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici