Monica Niculescu s-a calificat în sferturile de finală la BRD Bucharest Open

Jucătoarea Monica Niculescu, locul 68 WTA, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale BRD Bucharest Open, dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari după ce a învins-o pe Eliţa Kostova, locul 244 WTA, venită din calificări.

166 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu s-a calificat în sferturile de finală la BRD Bucharest Open

Monica Niculescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Niculescu s-a impus cu scorul de 7-5, 7-5 şi va juca pentru un loc în semifinale cu învingătoarea din partida Katarzyna Piter (Polonia) - Polona Hercog (Slovenia, cap de serie numărul 8).

Pentru calificarea în sferturile de finală, Niculescu va primi 60 de puncte WTA şi un cec în valoare de 5.900 de dolari.

Acesta este cel de-al treilea sfert de finală pentru Monica Niculescu din acest an, după cele de la Hobart (Australia) şi Florianopolis (Brazilia) şi primul din luna februarie până acum.

Tot miercuri mai este programată, pe Arena Centrală, partida dintre Roberta Vinci (Italia, cap de serie numărul 2) şi Alexandra Dulgheru, beneficiară a unui wild card, contând pentru primul tur al competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici