Monica Niculescu s-a calificat în turul doi al turneului de la Miami

Jucătoarea Monica Niculescu, numărul 70 mondial, s-a calificat, miercuri, în turul doi al turneului Premier Mandatory de la Miami, dotat cu premii în valoare de opt milioane de dolari.

283 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu s-a calificat în turul doi al turneului de la Miami

Monica Niculescu s-a calificat în turul doi al turneului de la Miami

Românca, venită din calificări, a învins-o, scor 6-2, 6-4, pe Yulia Putintseva din Kazahstan, locul 75 WTA, la capătul unui meci care a durat o oră şi 38 de minute.

Următoarea adversară a Monicăi Niculescu va fi slovaca Magdalena Rybarikova, a 17-a favorită şi numărul 18 mondial, care nu a fost nevoită să joace în runda inaugurală.

Va fi cea de-a nouă întâlnire dintre Niculescu (30 de ani) şi Rybarikova (29 de ani), bilanţul meciurilor directe fiind de partea româncei, scor 5-3. Niculescu a câştigat, de altfel, şi singurul meci disputat în acest an, după ce adversara ei s-a retras, la scorul de 6-7 (8), 6-2, 3-0 în favoarea româncei, în turul doi al turneului de la Doha.

Prezenţa în turul secund al probei de simplu este premiată la Miami cu 25.465 de dolari şi 35 de puncte WTA. Calificarea în turul al treilea este recompensată cu 47.465 de dolari şi 65 de puncte.

Miercuri, va mai evolua în primul tur Irina Begu, locul 37 WTA, care o va întâlni, în jurul orei 23:00, pe americanca Danielle Rose Collins, locul 93 WTA. Liderul mondial Simona Halep şi Sorana Cîrstea, locul 33 WTA, vor intra în competiţie direct în turul doi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici