Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului de la Miami

Jucătoarea Monica Niculescu, numărul 70 mondial şi principala favorită în calificări, şi-a asigurat, marţi, prezenţa pe tabloul principal al turneului Premier Mandatory de la Miami, dotat cu premii în valoare de aproape opt milioane de dolari.

502 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului de la Miami

Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului de la Miami

Niculescu a învins-o, în turul doi al calificărilor, pe belgianca Yanina Wickmayer, locul 109 WTA, scor 6-1, 6-3, într-o oră şi 18 minute de joc. De-a lungul întâlnirii, Monica Niculescu şi-a cedat o singură dată serviciul, în actul secund, şi a reuşit cinci break-uri.

În primul tur, românca a trecut, luni, de germanca Antonia Lottner, locul 150 WTA, scor 6-4, 6-0.

Prezenţa în runda inaugurală a turneului de la Miami este recompensată cu 15.610 dolari şi zece puncte WTA. În primul tur vor mai evolua Irina Begu, locul 37 WTA, şi Mihaela Buzărnescu, numărul 39 mondial, în timp ce liderul mondial Simona Halep şi Sorana Cîrstea, locul 33 WTA, vor intra în competiţie direct în turul secund.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici