Monica Niculescu s-a retras de la Hobart: "Sunt foarte dezamăgită, deoarece iubesc acest turneu"

Monica Niculescu (30 de ani) a fost nevoită să se retragă înaintea meciului cu belgianca Elise Mertens, din sferturile de finală ale turneului de la Hobart. A 95-a jucătoare a lumii a explicat că o problemă la gât a împiedicat-o să joace.

634 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu s-a retras de la Hobart: "Sunt foarte dezamăgită, deoarece iubesc acest turneu"

Monica Niculescu s-a retras de la turneul de la Hobart: "Sunt foarte dezamăgită, deoarece iubesc acest turneu"

Învinsă anul trecut cu 6-3, 6-1 de Mertens în finala competiţiei din Noua Zeelandă, Monica îşi putea lua revanşa în faza sferturilor de finală, dar s-a lovit de o problemă la gât şi a fost nevoită să declare forfait.

"Sunt foarte dezamăgită, deoarece iubesc acest turneu. Am dat o lovitură de backhand şi am simţit un trosnet la gât, iar de atunci nu mă mai pot mişca aşa cum trebuie. Îmi pare rău pentru fani, îmi place mult să joc aici, dar nu mă pot mişca, aşa că asta era decizia potrivită", a explicat Niculescu.

Astfel, belgianca Mertens continuă drumul spre apărarea performanţei de anul trecut şi o va înfrunta în semifinale pe britanica Heather Watson. Într-un alt sfert de finală, Mihaela Buzărnescu o va întâlni pe americanca Alison Riske.

Pentru Monica Niculescu urmează turneul de la Australian Open, primul de Mare Şlem al anului. În 2017, aventura Monicăi la Antipozi s-a terminat devreme, în primul tur, după o înfrângere în trei seturi contra rusoaicei Anna Blinkova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici