Monica Niculescu se califică în optimile turneului de la Miami, după 6-4, 6-1 cu Coco Vandeweghe

Românca Monica Niculescu, ocupanta locului 33 în clasamentul WTA, a câştigat, duminică, scor 6-4, 6-1, meciul cu Coco Vandeweghe (SUA, 38 WTA), şi s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Miami (Florida), dotat cu premii în valoare de peste şase milioane de dolari.

528 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu se califică în optimile turneului de la Miami, după 6-4, 6-1 cu Coco Vandeweghe

Monica Niculescu se califică în optimile turneului de la Miami, după 6-4, 6-1 cu Coco Vandeweghe

Partida dintre cele două combatante a durat o oră şi 44 de minute. Niculescu a facut un prim set convingator, a condus cu 5-2, dar a mai slăbit ritmul pe final şi i-a permis americancei să reintre în set. Actul secund a fost marcat de accidentarea de la debut a lui Vandeweghe, careia i-a fost aplicat foarte strans un bandaj la nivelul piciorului drept, pauza medicala fiind de aproximativ de 10-15 minute.

Vandeweghe nu şi-a mai revenit, iar Niculescu a câştigat, scor 6-1. În turul următor, Monica Niculescu o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre Johana Konta (Marea Britanie, 23 WTA) şi Elena Vesnina, ocupanta locului 96 în clasamentul WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici