Monica Niculescu şi Jelena Ostapenako s-au calificat în semifinale la Doha

Perechea Monica Niculescu / Jelena Ostapenako a trecut în faza semifinalelor în proba de dublu feminin, la turneul de tenis WTA 500 de la Doha, învingând în sferturi cuplul Laura Siegemund /Elena Vesnina.

496 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu şi Jelena Ostapenako s-au calificat în semifinale la Doha

Sursa foto: profimedia

Monica Niculescu şi Jelena Ostapenako, capi de serie 12, s-au calificat în semifinale la turneul de tenis WTA 500 de la Doha, dotat cu premii totale de 565.530 USD.

Cele două au trecut în două seturi, cu 6-3, 6-4, de perechea Laura Siegemund /Elena Vesnina, după ce în primul tur au învins capii de serie numărul 3, Shuko Aoyama şi Ena Shibahara.

În semifinale, Niculescu şi Ostapenako le vor întâlni pe principalele favorite, cehoaica Barbora Krejcikova şi olandeza Lasley Pattinama Kerkhove.

Pentru prezenţa în penultimul act al turneului, Niculescu şi Ostapenako vor fi recompensatate cu 32.400 USD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici