Monica Niculescu şi Patricia Ţig au pierdut finala turneului de dublu de la Luxemburg

Cuplul format din Monica Niculescu şi Patricia Ţig a pierdut, sâmbătă, meciul cu perechea Kiki Bertens/Johanna Larsson (Olanda/Suedia), scor 6-4, 5-7, 9-11, în finala turneului de dublu de la Luxemburg, disputat în sală.

526 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu şi Patricia Ţig au pierdut finala turneului de dublu de la Luxemburg

Monica Niculescu şi Patricia Ţig au pierdut finala turneului de dublu de la Luxemburg

Partida a durat o oră şi 33 de minute. Româncele au ratat două mingi de meci, prima în finalul setului secund, pe serviciu la scorul de 5-3, iar a doua în super-tiebreak, la 9-8. Fiecare dintre cele două echipe a reuşit patru break-uri.

Pentru parcursul de la Luxemburg, Monica Niculescu şi Patricia Ţig vor primi 180 de puncte în clasamentul WTA şi un cec în valoare de 5.161 euro.

Monica Niculescu rămâne cu 7 titluri WTA la dublu, aceasta fiind a 14-a sa finală pierdută. Monica a avut un parcurs excelent la dublu în acest an, cu 33 de partide câştigate şi 14 pierdute (trofee la Shenzhen, Washington şi New Haven). De cealaltă parte, Patricia Ţig a disputat a doua finală WTA de dublu din carieră, după cea pierdută în 2015 la Bucureşti.

Tot sâmbătă, Monica Niculescu (29 de ani) a câştigat proba de simplu din cadrul turneului de la Luxemburg, după ce a trecut în finală de sportiva cehă Petra Kvitova (poziţia 11 WTA), scor 6-4, 6-0.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici