Monica Niculescu şi Vania King, în semifinale, la Shenzhen, unde vor întâlni cuplul Mitu/Ţig

Perechea Monica Niculescu/Vania King (România/SUA) s-a calificat, miercuri, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Shenzhen, dotat cu premii totale de 500.000 de dolari.

216 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu şi Vania King, în semifinale, la Shenzhen, unde vor întâlni cuplul Mitu/Ţig

Monica Niculescu şi Vania King, în semifinale, la Shenzhen, unde vor întâlni cuplul Mitu/Ţig (Imagine: Alexandru Dobre/ Arhiva Mediafax Foto)

Niculescu şi King au trecut în sferturi de perechea Irina Kromaceva/Lidzia Marozava (Rusia/Belarus), scor 6-2, 7-6 (5), după o oră şi 19 minute de joc.

În semifinale, Niculescu şi King vor juca în compania perechii Andreea Mitu/Patricia Maria Ţig.

Pentru calificarea în semifinale la Shenzhen, Monica Niculescu şi Vania King vor primi 110 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 4.951 de dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici