Monica Niculescu şi Vitalia Diatcenko au fost învinse în finala de la Hobart

Perechea Monica Niculescu/Vitalia Diatcenko (România/Rusia) a pierdut, sâmbătă, finala probei de dublu din cadrul turneului de la Hobart (Australia), dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari, informează wtatennis.com.

94 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu şi Vitalia Diatcenko au fost învinse în finala de la Hobart

Monica Niculescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Niculescu şi Diatcenko au fost învinse în ultimul act, cu scorul de 7-5, 6-3, într-o oră şi 13 minute, de cuplul Kiki Bertens/Johanna Larsson (Olanda/Suedia).

Premiul pentru participarea în finala de dublu la Hobart este de 6.400 de dolari şi 180 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici