Monica Ungureanu, eliminată în turul doi la categoria 48 kilograme, la CM de judo

Sportiva Monica Ungureanu a fost eliminată, luni, în turul doi al categoriei 48 de kilograme, la Campionatul Mondial de judo de la Celiabinsk (Rusia).

84 afișări
Imaginea articolului Monica Ungureanu, eliminată în turul doi la categoria 48 kilograme, la CM de judo

Monica Ungureanu, eliminată în turul doi la categoria 48 kilograme, la CM de judo (Imagine: Alexandr Djorovic/Mediafax Foto)

Judoka Monica Ungureanu a debutat în competiţie în grupa B, trecând în primul tur de sportiva Meruiert Imangalieva (Kazahstan). În turul doi însă, Ungureanu a fost învinsă de campioana europeană, unguroaica Eva Csernoviczki, fiind eliminată din competiţie.

Tot luni au loc şi întrecerile la categoria 60 de kilograme masculin, la care România nu are reprezentant.

Pentru România vor mai lupta Larisa Florian şi Andreea Chiţu (52 kilograme), Loredana Ohâi şi Corina Căprioriu (57 kilograme), respectiv Cristian Bodîrlău (81 kilograme) şi Vlăduţ Simionescu şi Daniel Natea (plus 100 kilograme).

Campionatul Mondial de judo are loc în Rusia, la Celiabinsk, între 25 şi 31 august, cu participarea a 639 de sportivi din 110 ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici