Moraes a semnat pe 4 ani cu ŢSKA Sofia şi există posibilitatea să joace împotriva Stelei

Tehnicianul echipei ŢSKA Sofia, Milen Radukanov, a declarat că atacantul Junior Moraes a semnat un contract pe patru ani cu gruparea bulgară şi că în cazul în care permisul de muncă al jucătorului va sosi în timp util, îl va putea folosi împotriva Stelei, în play-off-ul Ligii Europa.

65 afișări

"Moraes a semnat pe patru ani. Acum îi aşteptăm permisul de muncă. Acesta ar trebui să sosească marţi sau miercuri. Dacă acest lucru se va întâmpla, voi putea conta pe el împotriva Stelei, în Liga Europa", a spus Radukanov, informează cotidianul Top Sport.

Atacantul brazilian Junior Moraes s-a pregătit în ultima perioadă cu echipa bulgară, însă nu a evoluat pentru aceasta, transferul fiind judecat de către FIFA, după ce Metalurg Doneţk nu a achitat suma de transfer către Gloria Bistriţa. Gruparea ardeleană a cerut ca atacantul brazilian să revină la echipă, însă acesta a plecat în Bulgaria. Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat în mai multe rânduri că imediat ce Junior Moraes va primi drept de joc pentru ŢSKA Sofia, acesta va fi transferat în ziua următoare la Steaua.

Echipa Steaua Bucureşti va întâlni, la 18 şi 25 august, formaţia bulgară ŢSKA Sofia în play-off-ul Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici