Moraru anunţă disponibilizări: Rapid s-ar descurca şi cu maximum şase angajaţi, acum sunt prea mulţi

Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că în administraţia clubului sunt "mult prea mulţi oameni" şi anunţă disponibilizări pentru că gruparea giuleşteană "s-ar descurca şi cu maximum şase angajaţi".

95 afișări
Imaginea articolului Moraru anunţă disponibilizări: Rapid s-ar descurca şi cu maximum şase angajaţi, acum sunt prea mulţi

Moraru anunţă disponibilizări: Rapid s-ar descurca şi cu maximum şase angajaţi, acum sunt prea mulţi (Imagine: Toni Sallabasev/Mediafax Foto)

El a adăugat că Ion Butoi, fost preşedinte al clubului Concordia Chiajna, despre care s-a vehiculat că urmează să îl înlocuiască pe actualul preşedinte al FC Rapid, Nicolae Manea, nu va fi încadrat în organigrama clubului, ci doar pe postul de "consilier personal".

"Domnul Butoi este omul care a insistat să vin la Rapid. Este un prieten care mă ajută cu un sfat sau altul. Dacă îl voi angaja, atunci îl voi angaja pe postul de consilier personal şi nu în echipă. Pentru că astăzi eu zic că în echipă (n.r. - administraţia clubului) sunt mult prea mulţi oameni. Este nevoie de revizuit organigrama pentru că Rapid s-ar descurca şi cu cinci, maximum şase angajaţi. Adică nu putem să ne permitem atâţia oameni, cu asemenea salarii şi cu pierderile respective. Voi avea în acest sens o discuţie cu administratorul special, îi voi expune dorinţele, iar decizia o va lua dânsul. Nu vreau să influenţez", a spus Moraru.

Prezent la conferinţa de presă, noul andiministrator special al FC Rapid, Dragoş Frăţilă, a declarat că fiecare membru din organigramă va fi supus unei evaluări. "Am fost numit de AGA acum o săptămână. În primul rând vreau să optimizăm un pic cheltuielile, pentru că veniturile, vorba aceea, vin. Dar cheltuielile sunt de zi cu zi. De asta dorim optimizarea lor, sunt multe capitole de cheltuieli care ar trebui revăzute. Optimizarea cheltuielilor cu salariile se va face pe baza criteriilor de competenţă. După cum a spus şi domnul Lucian Ionescu, sunt oameni, cei vechi, cu munca de Sisif, şi cei noi, care ezită. Iar ca să nu mai fie niciun fel de discuţii, vom face un numitor comun la eficienţă şi competenţă. Vom lua fiecare membru din organigramă şi va urma o decizie", a spus Frăţilă, cu ironie.

Întrebat dacă Nicolae Manea este competent pentru funcţia de preşedinte al clubului, Dragoş Frăţilă a răspuns: "O să vedem".

Ofiţerul de presă al FC Rapid, Lucian Ionescu, a declarat, vineri, că la club există în acest moment "două grupuri", unul format din angajaţii care continuă munca din sezonul trecut şi altul format din noi oficiali care iau "decizii pripite", fără să cunoască realitatea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici