Moraru: Avem două oferte de vânzare a drepturilor TV pentru meciurile de pe Giuleşti

Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că are două propuneri de vânzare a drepturilor TV pentru partidele de pe Giuleşti din Liga a II-a, dar speră ca soluţia FRF, licitaţia alături de celelalte cluburi, să se ridice la nivelul ofertelor actuale.

145 afișări
Imaginea articolului Moraru: Avem două oferte de vânzare a drepturilor TV pentru meciurile de pe Giuleşti

Valerii Moraru (Imagine: Gabriel Fluerariu / Mediafax Foto)

"Soluţia federaţiei să se vândă la pachet drepturile TV printr-o licitaţie este bună. Sunt convins că se poate ridica nivelul Ligii a II-a prin această soluţie. Noi avem deja două oferte de vânzare şi nu vrem să coborâm sub aceste două oferte. Asta pentru că noi suntem în insolvenţă şi alegerea altei soluţii mai puţin avantajoasă poate să nu fie aprobată de administratorul judiciar", a spus Moraru.

El a menţionat că în următoarele zile va lua o decizie dacă gruparea Rapid va negocia singură sau la pachet, alături de celelate cluburi din Liga a II-a, vânzarea drepturilor TV.

"Noi ne gândim şi o să luăm o decizie în două-trei zile. O să comunicăm decizia şi la federaţie. Este clar că Rapid are alte posibilităţi în Liga a II-a, singură ar putea să fie avantajată la aceste negocieri. Dar noi chiar ne dorim să se ridice nivelul în Liga a II-a, şi dacă se apropie de cele două oferte atunci o să acceptăm", a precizat Valerii Moraru.

Preşedintele Răzvan Burleanu le-a propus, la 22 iulie, cluburilor din eşalonul secund ca FRF să organizeze licitaţia pentru vânzarea drepturilor TV ale meciurilor din Liga a II-a.

"Aproape în totalitate membrii cluburilor prezenţi azi au spus că e în regulă ca licitaţia de vânzare a drepturilor TV ale meciurilor din Liga a II-a să fie organizată de FRF. Şi implicit ca drepturile TV să fie cedate federaţiei. Şi bineîneţeles, federaţia îşi oferă doar suportul pentru organizarea licitaţiei, fără să fie interesată de niciun comision sau altceava", afirma la acea dată preşedintele FRF.

Ediţia de campionat 2015-2016 a Ligii a II-a va începe la 29 august.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici