Moraru: Rednic a fost la Pro Rapid, dar nu am negociat, Rada este alegerea noastră

Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că nu a negociat cu tehnicianul Mircea Rednic, prezent, miercuri, la baza sportivă Pro Rapid, precizând că alegerea conducerii pentru postul de antrenor principal este Marian Rada.

120 afișări
Imaginea articolului Moraru: Rednic a fost la Pro Rapid, dar nu am negociat, Rada este alegerea noastră

Mircea Rednic (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Eu nu l-am văzut pe domnul Mircea Rednic. Am înţeles că a fost la Pro Rapid, dar nici nu îl cunosc, a venit probabil în vizită la foşti colaboratori. Dar nu am negociat cu dânsul şi nici nu intenţionăm să o facem. Noi, conducerea, am făcut cea mai bună alegere atunci când l-am numit pe domnul Marian Rada", a afirmat Moraru.

Acesta a adăugat că l-a delegat pe administratorul special Dragoş Frăţilă să semneze actul adiţional de antrenor pricipal, pentru ca Marian Rada să poată conduce echipa de pe banca de rezerve la partida cu Concordia Chiajna de vineri. "Am discutat cu administratorul special şi l-am delegat să discute şi să semneze contractul cu domnul Rada. Probabil mâine sau poimâine se va semna şi acest contract", a precizat, pentru MEDIAFAX, Valerii Moraru.

Directorul tehnic Marian Rada a fost desemnat, luni, de conducerea clubului să îl înlocuiască pe Ionel Ganea, el urmând să semneze o anexă la contract valabilă până în vara anului viitor prin care să ocupe şi funcţia de antrenor principal.

FC Rapid a reziliat, luni, de comun acord contractul cu antrenorul Ionel Ganea, care se afla în funcţie de la 24 iulie. Contractul lui Ionel Ganea expira la 30 iunie 2015. După nouă etape de campionat disputate până acum, Rapid ocupă locul 14, cu opt puncte (două victorii şi două rezultate de egalitate), şase goluri marcate şi 14 primite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici