Motivul care l-a făcut pe Fernando Torres să renunţe la cariera de fotbalist. Dezvăluirile, făcute chiar de el

Atacantul Fernando Torres a anunţat de ce s-a retras. La 32 de ani, spaniolul va juca ultimul său meci oficial la data de 23 august, în J-League, alături de Sagan Tosu, contra lui Vissel Kobe, unde sunt Andres Iniesta şi David Villa.

1641 afișări
Imaginea articolului Motivul care l-a făcut pe Fernando Torres să renunţe la cariera de fotbalist. Dezvăluirile, făcute chiar de el

Motivul care l-a făcut pe Fernando Torres să renunţe la cariera de fotbalist. Dezvăluirile, făcute chiar de el

În palmaresul său figurează Torres a câştigat Liga Campionilor şi Cupa Angliei, cu Chelsea, Liga Europa cu Atletico, iar alături de naţionala Spaniei e dublu campion european şi campion mondial.

"Mi-am ascultat corpul. Nu mă mai bucuram atât de mult ca înainte şi cred că lucrul cel mai cinstit pe care trebuie să-l fac este să plec, acum. Vreau să părăsesc fotbalul cu conştiinţa curată. Mă simt mândru de tot ce am realizat, de toate echipele la care am jucat, de marii jucători cu care m-am confruntat.

Am fost suficient de norocos să fi jucat pentru câteva dintre cele mai bune echipe din lume şi să câştig câteva dintre cele mai importante trofee. Am avut momente dificile, dar am fost întotdeauna înconjurat de oameni buni. Am avut mulţi oameni în jurul meu care m-au ajutat şi ei vor continua să o facă în viitor", a spus Torres, într-o conferinţă de presă, conform marca.com.

Deocamdată nu ştie ce carieră va alege, opţiuni fiind ca antrenor sau în administrativul unui club: "Le studiez pe amândouă. Sunt sigur că va fi ceva legat de fotbal, deoarece fotbalul a fost viaţa mea şi cred că mai pot oferi multe acestui sport. Atletico Madrid este viaţa mea şi probabil ne vom conecta într-un fel în viitor, nu imediat.

Nu mă voi întoarce acolo doar ca să fac prezenţă, dacă mă întorc o voi face pentru lucruri măreţe, să duc clubul la următorul nivel. Asta necesită timp, nu am experienţa, cunoştinţele de management, am nevoie de timp să mă pregătesc pentru cele mai mari provocări".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici