Motivul pentru care FCSB nu a câştigat titlul. Explicaţiile oferite de Gigi Becali

Gigi Becali (60 de ani) spune că motivul principal pentru care CFR Cluj a fost mai bună decât FCSB în ultimele două sezoane e reprezentat de faptul că vicecampioana României nu a avut un antrenor capabil să facă echipa să joace.

176 afișări
Imaginea articolului Motivul pentru care FCSB nu a câştigat titlul. Explicaţiile oferite de Gigi Becali

Motivul pentru care FBSB nu a câştigat titlu. Explicaţiile oferite de Gigi Becali

Latifundiarul din Pipera este de părere că FCSB e mult mai valoroasă decât CFR, dar clujenii fac diferenţa prin omogenitate.

Mihai Teja va pleca de la FCSB şi, cel mai probabil, locul său va fi luat de Edi Iordănescu (40 de ani), actualul manager de la Gaz Metan Mediaş. La finalul unui nou sezon fără titlu, al patrulea, Gigi Becali a vorbit despre problemele de la FCSB, iar principala este, conform finanţatorului, lipsa unui antrenor capabil.

Becali speră ca acum să fie mai inspirat şi să găsească pe cineva potrivit. ”CFR Cluj are o echipă puternică. Şi mai aduce 4-5 jucători, aşa cum a zis Dan Petrescu. O să fie şi mai puternică. Noi avem o valoare mai mare, dar nu am fost o echipă. Poate noul antrenor va face o echipă puternică. Până acum, noi nu am avut antrenori. Să mă ierte (n.r. - Dică şi Teja), dar cum să ai asemenea jucători şi să nu ai posesie? Construcţia trebuie să înceapă de la fundaşii centrali”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

FCSB nu a luat titlul de patru ani. Ultima dată, roş-albaştrii au triumfat în 2015, după o luptă strânsă cu ASA Tg. Mureş. Edi Iordănescu este principalul favorit al lui Gigi Becali pentru postul de antrenor la FCSB în sezonul viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici