Motivul pentru care Memphis Depay poate rata EURO 2020

Memphis Depay (25 de ani) şi Jeff Reine-Adelaide (21 de ani), jucătorii echipei Olympique Lyon, au suferit o ruptură la ligamentele încrucişate şi vor lipsi cel puţin şase luni de pe teren. În aceste condiţii, olandezul Depay are şanse mici să mai evolueze la EURO 2020.

143 afișări
Imaginea articolului Motivul pentru care Memphis Depay poate rata EURO 2020

Sursa: Profimediaimages

Accidentarea celor doi a survenit în urma meciului de duminică, cu Rennes, scor 0-1.

"Olympique Lyon este întristată de accidentările grave ale lui Memphis Depay şi Jeff Reine-Adelaide, care au suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate la genunchiul stâng, respectiv drept, în timpul meciului OL-Rennes, din etapa a 18-a a campionatului. Datele intervenţiilor chirurgicale vor fi confirmate în următoarele zile, dar este probabil să fie indisponibili cel puţin şase luni", a transmis clubul francez.

În acest sezon, Memphis Depay a fost unul dintre cei importanţi jucători din lotul lui Olympique Lyon, reuşind 14 goluri în 18 partide. Extrema stângă are şanse mici să mai joace la EURO 2020, turneu final unde Olanda se va afla în grupa C, alături de Ucraina, Austria şi una dintre câştigătoarele barajului, care poate include şi România.

În schimb, internaţionalul francez U21 Jeff Reine-Adelaide evoluează cu regularitate pe postul de mijlocaş central, reuşind trei goluri şi patru pase decisive în cele 20 de partide disputate în acest sezon.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici