Mourinho, despre disputa Messi - Ronaldo: Sunt norocoşi şi ghinionişti că sunt în aceeaşi generaţie

Jose Mourinho a vorbit despre cel mai fierbinte subiect al fotbalului mondial: Cine este cel mai bun jucător: Messi sau Ronaldo?

180 afișări
Imaginea articolului Mourinho, despre disputa Messi - Ronaldo: Sunt norocoşi şi ghinionişti că sunt în aceeaşi generaţie

Mourinho, despre disputa Messi - Ronaldo: Sunt norocoşi şi ghinionişti că sunt în aceeaşi generaţie

Mourinho nu a putut să aleagă între Leo Messi şi Cristiano Ronaldo, oferind cuvinte de laudă atât la adresa jucătorului de la Barcelona, cât şi rivalului său de la Juventus. „Cred că amândoi sunt norocoşi şi totodată ghinionişti că fac parte din aceeaşi generaţie. Sunt norocoşi fiindcă pot concura unul împotriva celuilalt. Se motivează foarte mult unul pe celălalt, însă dacă ar fi fost doar unul dintre ei, oricare, ar fi avut 10 Ghete de Aur şi 10 Baloane de Aur până acum.”, a spus Jose Mourinho pentru cei de la RT.

Antrenorul mai spune că Messi şi Ronaldo au ridicat nivelul fotbalului mondial. Acum nivelul este foarte sus. Vin din urmă alţi jucători, pe care îmi place să îi numesc ‘mici monştri’. Nivelul este foarte sus şi trebuie să fie o motivaţie în plus pentru jucători precum Neymar, Mbappe sau Griezmann. Din nefericire, Messi şi Cristiano nu vor juca la nesfârşit”, a mai spus tehnicianul portughez.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici