Mourinho: Nu ar fi nimic dacă am pierde în faţa Barcelonei, doar că ei ar câştiga două trofee

Tehnicianul Jose Mourinho a declarat că nu ar fi nimic dacă echipa Real Madrid ar pierde meciurile pe care le are programate, în perioada următoare, cu FC Barcelona, doar că formaţia catalană ar câştiga două trofee şi ar ajunge în semifinalele Ligii Campionilor, informează presa spaniolă.

17 afișări
Imaginea articolului Mourinho: Nu ar fi nimic dacă am pierde în faţa Barcelonei, doar că ei ar câştiga două trofee

Mourinho: Nu ar fi nimic dacă am pierde în faţa Barcelonei, doar că ei ar câştiga două trofee (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Dacă am pierde în faţa lor în cele trei competiţii nu ar fi nimic, doar că ei ar câştiga două trofee (campionatul şi Cupa Spaniei) şi ar ajunge în semifinalele Ligii Campionilor. Să pierdem toate trofeele ar fi nedrept, dar o consecinţă logică a faptului că suntem implicaţi în trei competiţii. Este foarte dificil să ajungi în luna aprilie să te lupţi pentru trei trofee. O facem doar noi, Barcelona, Manchester şi Inter, cred că nimeni altcineva. Asta înseamnă că ne facem bine treaba şi că detaliile vor fi decisive", a spus Mourinho la emisiunea "En Confianza" de la postul Veo7.

Jose Mourinho a precizat că nu îi place ca suporterii să scandeze numele lui, preferând ca jucătorii să fie cei apreciaţi. Tehnicianul consideră că nu există dopaj în fotbal, ci doar cazuri izolate.

Referitor la posibilitatea unui transfer al argentinianului Lionel Messi de la FC Barcelona, Mourinho a spus că este "o misiune imposibilă". "Evident, nu există nimeni care să nu dorească să îl transfere pe Messi. Dacă un antrenor ar spune asta, ar fi nebun", a adăugat el.

Portughezul a mai spus că obişnuieşte să citească Biblia şi să se roage, dar nu pentru chestiuni legate de fotbal, deoarece "ceea ce se întâmplă în viaţa personală este incomparabil mai important decât fotbalul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici