Mulţescu: Eu am început construcţia actualei echipe Dinamo

Antrenorul echipei Petrolul Ploieşti, Gheorghe Mulţescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că actualul lot al formaţiei Dinamo, adversara prahovenilor din etapa a XVI-a a Ligii I, este format în mare parte de el.

86 afișări
Imaginea articolului Mulţescu: Eu am început construcţia actualei echipe Dinamo

Mulţescu: Eu am început construcţia actualei echipe Dinamo (Imagine: Codrin Prisecaru/Mediafax Foto)

"Sunt multe de spus despre perioada ultimului meu sejur la Dinamo, pentru că eu am început construcţia echipei în condiţii grele. Am început cu unii şi au venit alţii, unii nu jucaseră de şase luni, alţii au venit după începerea campionatului şi a trebuit să-i aducem din mers la acelaşi nivel. În cel mai bun moment, pe stilul meu, când îmi merge bine, sunt dat afară", a spus Mulţescu.

Gheorghe Mulţescu a afirmat că se aşteaptă la un meci dificil cu Dinamo, deoarece valoarea echipei a crescut mult în ultima perioadă. "E un meci foarte greu pentru că Dinamo este o echipă care a crescut frumos în ultima perioadă, mulţi dintre jucătorii tineri s-au maturizat şi au arătat că au posibilităţi destul de bune pentru a ne pune probleme. E o echipă care de la mijloc în sus arată bine", a completat Mulţescu.

Pentru partida cu Dinamo, Gheorghe Mulţescu spuen că nu se va putea baza pe serviciile a cinci jucători, adăugând că este nemulţumit de faptul că arbitrii tolerează jocul dur.

"Am câştigat de multe ori împotriva echipei Dinamo în Ştefan cel Mare. Pregătirea a decurs normal toată săptămână, cu o atmosferă bună, cu entuziasm din partea jucătorilor. Din punctul ăsta de vedere lucrurile sunt în regulă. Nu e în regulă situaţia accidentaţilor, pentru că avem de suferit din cauza agresiunilor adversarilor, pe care unii arbitri nici măcar nu le sancţionează. Sunt puţin mai mult supărat, pentru că arbitrii ar trebui să fie primii care apără integritatea corporală a jucătorilor. Trag un semnal de alarmă vizavi de prestaţia arbitrilor. Jocul bărbătesc este una, agresivitatea pozitivă este alta, iar agresiunea este cu totul şi cu totul altceva. Marinescu, Fanchone, Priso, Gerlson şi Geraldo Alves sunt accidentaţi. Geraldo are întindere de ligament colateral intern şi contuzie. Deci, direct de la cartonaş roşu la nicio sancţiune e cale lungă", a adăugat Mulţescu.

Întrebat ce părere are despre tehnicianul echipei Dinamo, Ionel Dănciulescu, Mulţescu a răspuns: "Dănciulescu e un tehnician care a antrenat un meci. Nici nu a început, e învăţăcel, el încă nici nu a început cu acte în regulă. A gestionat bine un meci."

Partida Dinamo - Petrolul Ploieşti, contând pentru etapa a XVI-a a Ligii I, se va disputa, duminică, de la ora 20.30, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici