Munteanu: Nu m-a şocat ce s-a întâmplat la naţională, vor mai fi astfel de incidente

Mijlocaşul dinamovist Cătălin Munteanu nu a fost surprins de decizia selecţionerului Victor Piţurcă de a-i exclude de la echipa naţională pe Adrian Mutu şi Gabriel Tamaş, fiind convins că astfel de incidente vor mai avea loc.

114 afișări
Imaginea articolului Munteanu: Nu m-a şocat ce s-a întâmplat la naţională, vor mai fi astfel de incidente

Victor Piturca (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Nu m-a şocat ceea ce s-a întâmplat la naţională, s-au mai întâmplat astfel de lucruri şi se vor mai întâmpla multe. S-au mai luat măsuri drastice şi tot s-au mai întâmplat astfel de lucruri. Nu ştiu dacă a fost şi Torje cu ei, dar dacă a venit la ora care trebuia înseamnă că a fost OK, că nu a fost peste program. Normal că văd naţionala şi fără Mutu sau Tamaş. În orice echipă nu mai sunt jucători indispensabili, eu cred că naţionala va merge înainte şi fără Mutu şi fără Tamaş, sau orice alt jucător", a spus Munteanu.

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, miercuri, după meciul amical cu San Marino, că jucătorii Adrian Mutu şi Gabriel Tamaş sunt, pentru moment, excluşi definitiv de la echipa naţională.

"S-a întâmplat un eveniment mai neplăcut. Cei doi (n.r. - Mutu şi Tamaş) au părăsit cantonamentul luni seară, unde au fost, ce au făcut e mai puţin important, însă decizia este în momentul de faţă că nu vor mai fi convocaţi la echipa naţională. Sunt eliminaţi definitiv de la echipa naţională", a declarat Piţurcă la conferinţa de presă de după amicalul cu San Marino, câştigat de România cu scorul de 1-0.

Selecţionerul a precizat că regretă ceea ce s-a întâmplat, însă pentru el regulile sunt stricte: "Regulile sunt stricte la mine, trebuia să ştie şi ei. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat, am pierdut doi jucători valoroşi , dar viitorul nu se poate decide în aceste condiţii".

Victor Piţurcă a menţionat că cei doi jucători nu vor fi convocaţi la echipa naţională nici dacă va exista o perioadă de criză.

"Credeţi că o echipă stă în unul sau doi jucători. Şi dacă vom pierde, vom pierde pe mâna altor jucători, care sunt profesionişti. Nu s-a respectat programul echipei naţionale, ne-am despărţit şi cu asta basta. Aici nu e vorba de scuze. Când ajungi la echipa naţională trebuie să fii profesionist sută la sută. Nu am ştiut luni seară, am aflat abia marţi după antrenament. Dacă voi mai apela vreodată la ei, voi apela doar atunci când echipa va avea rezultate. Eu nu am nevoie de salvatori".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici