Murray câştigă primul titlu după o pauză de patru ani. Victoria britanicului înregistrează un nou record

  • Andy Murray a revenit de la 2-6 pentru a învinge cu 6-1 , 6-2 duminică, în finala cu numărul 17 pentru britanic, disputată la Aix-en-Provence Challenger Tour, în compania americanului Tommy Paul
  • Partida reprezintă mai mult decât o victorie, fiind primul său titlu obţinut după o pauză de patru ani.
  • Victoria lui Murray a marcat cea mai lungă diferenţă înregistrată vreodată între titluri de pe circuitul secundar.
1086 afișări
Imaginea articolului Murray câştigă primul titlu după o pauză de patru ani. Victoria britanicului înregistrează un nou record

Sursa foto: Profimedia

Britanicul Andy Murray a revenit de la 2-6 pentru a-l învinge pe americanul Tommy Paul, cu 6-1 şi 6-2 în finala Aix-en-Provence Challenger Tour. Pierderea primului set nu l-a descurajat pe Murray, care a câştigat în sfârşit prima sa finală din 2019, după patru ani de pauză.

La 35 de ani jucătorul de tenis britanic încă mai speră să joace la Openul Francez organizat la sfârşitul acestei luni.

"În ultimele 18 luni a fost un pic de luptă cu jocul meu. Dar echipa mea a fost acolo, susţinându-mă şi lucrând cu mine pentru a încerca să mă fac bine şi implicit, să joc mai bine", a declarat Murray la conferiţa de presă ATP.

Victoria lui Murray din finala Aix-en-Provence Challenger Tour marchează cea mai lungă perioadă de aşteptare dintre două titluri: 17 ani, un record inedit şi pentru organizatori. Britanicul a mai câştigat acest turneu o dată în 2006.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici