Mutu a debutat în liga profesionistă indiană. El a contribuit la un gol al echipei sale, FC Pune City, în victoria cu Mumbai City, scor 3-1

Atacantul Adrian Mutu a debutat, luni, din postura de rezervă, în echipa FC Pune City, care a învins, acasă, cu scorul de 3-1 (1-1), formaţia Mumbai City, în prima etapă a celei de-a doua ediţii a ligii profesioniste de fotbal din India, românul contribuind la ultimul gol înscris de gazde.

419 afișări
Imaginea articolului Mutu a debutat în liga profesionistă indiană. El a contribuit la un gol al echipei sale, FC Pune City, în victoria cu Mumbai City, scor 3-1

Mutu a debutat în liga profesionistă indiană (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Mutu, 36 de ani, a intrat în mintul 61 pe teren, în locul turcului Tuncay Şanli, iar şapte minute mai târziu a pasat pe partea dreaptă la indianul Israil Gurung, care a centrat, dar mingea, uşor deviată de un fundaş al oaspeţilor, l-a depăşit pe portarul Albino Gomes şi a intrat în poartă.

Celelalte două goluri ale echipei FC Pune au fost înscrise cu capul de Tuncay, '12 şi '56, după centrări ale lui Gurung. Golul oaspeţilor a fost înscris de francezul Piquionne '34.

La Mumbai City, antrenorul-jucător Nicolas Anelka a intrat pe teren în mintul 75.

Adrian Mutu nu a mai jucat de mai bine de un an. Ultima partidă oficială în care a evoluat Mutu a avut loc la 15 septembrie 2014. El a jucat atunci 79 de minute pentru Petrolul, în meciul din deplasare cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1, în etapa a VIII-a a Ligii I.

Mutu şi-a reziliat contractul cu Petrolul Ploieşti la 26 septembrie 2014, pentru a semna cu gruparea indiană FC Pune City, însă el nu a putut evolua la această echipă, în prima ediţie a ISL, deoarece contractul său a fost înregistrat prea târziu.

În etapa a doua, FC Pune va juca, vineri, tot pe teren propriu, cu NorthEast United.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici