Mutu a revenit titular la Fiorentina, în victoria de la Palermo, scor 4-2

Atacantul român Adrian Mutu a fost titular în echipa ACF Fiorentina, pentru prima oară după suspendarea sa din anul 2010, în meciul câştigat, duminică, pe terenul grupării US Palermo, scor 4-2 (1-1), în etapa a XXV-a din campionatul italian, informează gazzetta.it.

30 afișări
Imaginea articolului Mutu a revenit titular la Fiorentina, în victoria de la Palermo, scor 4-2

Mutu a revenit titular la Fiorentina, în victoria de la Palermo, scor 4-2 (Imagine: Mediafax Foto)

Pentru gazde au marcat Pastore '7 şi Nocerino '48, iar pentru oaspeţi au înscris Gilardino '36, Camporese '70, Bovo '78 (autogol) şi Montolivo '88.

Mutu a jucat al 100-lea său meci pentru Fiorentina în campionat. Românul a fost înlocuit în minutul 82 cu Natali.

La Palermo, românul Dorin Goian nu a evoluat, fiind accidentat.

Aceasta a fost prima partidă câştigată de Fiorentina în deplasare, în actuala ediţie din Serie A.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici