Mutu a semnat din nou cu agenţia lui Victor Becali

Fotbalistul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a semnat un contract cu agenţia de impresariat sportiv a lui Victor Becali, cu care a mai colaborat până în 2004, când a fost concediat de Chelsea.

34 afișări
Imaginea articolului Mutu a semnat din nou cu agenţia lui Victor Becali

Mutu a semnat din nou cu agenţia lui Victor Becali (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Ne-am căutat unul pe altul, eu pe el şi el pe mine. Eu mă gândeam să îl sun şi el se gândea să mă sune pe mine. Cinci minute a durat discuţia. Am avut mai multe lucruri frumoase decât urâte, realizări şi de ce să nu încercăm încă o dată? Dacă rămânea cu noi, nu mai ajungea să plătească atâţia bani", a declarat Victor Becali la GSP TV.

La 8 noiembrie 2004, firma de impresariat numită atunci Becali&Popescu anunţase că nu va mai reprezenta interesele lui Mutu, deoarece jucătorul nu a dorit prelungirea contractului.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anunţat, la 31 iulie, că a respins memoriul formulat de Adrian Mutu la decizia Camerei pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA, care a hotărât, la 7 mai 2008, că jucătorul trebuie să plătească clubului Chelsea despăgubiri în valoare de 17 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici