Mutu are un genunchi inflamat

Tehnicianul echipei Fiorentina, Cesare Prandelli, a anunţat, sâmbătă, că atacantul Adrian Mutu este incert pentru partida cu Catania, din etapa a XI-a a campionatului Italiei, deoarece are un genunchi inflamat, informează cotidianul La Nazione.

46 afișări
Imaginea articolului Mutu are un genunchi inflamat

Mutu are un genunchi inflamat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Adrian are genunchiul puţin inflamat şi vom vedea, împreună cu fizioterapeuţii, dacă el va putea juca mâine (n.r. - duminică)", a spus Prandelli.

Fiorentina va întâlni, duminică, pe teren propriu, de la ora 16.00, formaţia Catania. La Fiorentina, în afară de Mutu este incert pentru această partidă şi Stevan Jovetici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici