Mutu are un obiectiv personal - să intre în clubul centenarilor, cu 100 de goluri

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, îşi doreşte să ajungă la performanţa de 100 de goluri înscrise în Serie A, el până în prezent având 93 de reuşite în primul eşalon din Italia, informează cotidianul La Repubblica, citat de violanews.com.

51 afișări
Imaginea articolului Mutu are un obiectiv personal - să intre în clubul centenarilor, cu 100 de goluri

Mutu are un obiectiv personal - să intre în clubul centenarilor, cu 100 de goluri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mutu are un obiectiv personal, acela de a intra în restrânsul club al centenarilor. Adrian se află la cota de 93 de goluri în Serie A şi provocarea sa este de a înscrie aceste fatidice şapte goluri în cele 13 partide care mai sunt de jucat până la finalul campionatului. (...) Evident toate acestea nu au nicio legătură cu viitorul său, care în iunie va fi departe de Florenţa, dacă nu vor apărea alte lovituri de teatru. Însă o discuţie despre prelungirea contractului pare ceva improbabil", notează sursa citată.

La Repubblica menţionează, cum au notat şi alte jurnale italiene în ultimele zile, că Fiorentina arată altfel cu Adrian Mutu în teren. "Cu Mutu Fiorentina este periculoasă, mai imprevizibilă şi Gilardino beneficiază de mişcările şi de pasele românului. Să vorbim despre o fiorentina dependentă de Mutu este exagerat, dar cu siguranţă a fost suficientă prezenţa românului pentru a schimba profund caracteristicile acestei echipe", adaugă cotidianul italian.

Echipa AC Fiorentina, cu Adrian Mutu integralist, a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), de formaţia Internazionale Milano, într-o partidă restanţă din etapa a XVII-a a campionatului Italiei. După meci, Mutu a fost lăudat de presă pentru evoluţia sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici