Mutu: Bute a lovit aşa cum i-am recomandat

Atacantul Adrian Mutu l-a felicitat duminică pe campionul mondial IBF, Lucian Bute, pentru că şi-a apărat a opta oară titlul, subliniind că cel poreclit Mr.KO a lovit exact aşa cum i-a recomandat el.

441 afișări
Imaginea articolului Mutu: Bute a lovit aşa cum i-am recomandat

Mutu: Bute a lovit aşa cum i-am recomandat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am văzut meciul pe internet, mi-a plăcut cum a boxat, a lovit aşa cum i-am recomandat. Lucian a demonstrat că este campionul nostru şi eu mă mândresc cu el. Mi-a plăcut knock-out-ul şi mi-a plăcut şi căzătura lui Mendy. Răutăţile din partea unora nu mă interesează, tu eşti un campion mondial, nu o dată, ci de nouă ori", i-a spus Mutu lui Bute, prezent în studio la Sport.ro.

Adrian Mutu a afirmat că nu este surprins de faptul că la meciul lui Bute au asistat 10.000 de persoane: "Nu mă surprinde, cred că dacă sala era de 50.000 atâţia erau. Este cel mai mare boxer a tuturor timpurilor din România, aşa cum boxează el, puţini au făcut-o".

Mutu l-a invitat pe Bute la meciul amical cu Argentina, însă i-a recomandat mai degrabă să se odihnească.

Bute şi-a păstrat cu succes pentru a opta oară centura mondială IBF la categoria supermijlocie, după ce l-a învins pe francezul Jean Paul Mendy prin KO în repriza a patra a meciului desfăşurat la Romexpo, în faţa a 10.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici