Mutu despre Simona Halep: O văd numărul 1 mondial, pentru că are determinare şi e foarte serioasă

Atacantul echipei Petrolul Ploieşti Adrian Mutu a declarat că Simona Halep are determinare, este motivată şi foarte seriosă, astfel că va deveni numărul 1 în ierarhia jucătoarelor profesioniste de tenis.

107 afișări
Imaginea articolului Mutu despre Simona Halep: O văd numărul 1 mondial, pentru că are determinare şi e foarte serioasă

Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"E o valoare a României, de care ar trebui să avem mare grijă, e o fată cu foarte mult bun simţ şi o jucătoare care ne demonstrează la toţi că are un nivel incredibil. Îmi place modestia şi puterea de muncă pe care o are pe teren, nu se dă niciodată bătută şi asta îi face cinste. O văd (n.r. - numărul 1 mondial), pentru că are determinare, e motivată, e foarte serioasă în antrenamente... Altfel nu ajungea la nivelul ăsta. Doamne ajută, să ajungă acolo! E ceva cu care toţi sportivii şi toată România se poate mândri", a declarat Mutu, la Dolce Sport.

Simona Halep, locul 3 WTA, participă în această săptămână la BRD Bucharest Open, competiţie care are loc la Arenele BNR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici