Mutu este gata de debut. El va antrena pentru prima dată naţionala de tineret a României

  • Adrian Mutu va antrena pentru prima dată naţionala de tineret a României, vineri cu Finlanda
  • Mutu a fost numit antrenorul României U21 în luna ianuarie, dar nu a apucat să stea pe bancă
  • Fostul atacant putea să plece înainte de debut: a avut oferte tentante
670 afișări
Imaginea articolului Mutu este gata de debut. El va antrena pentru prima dată naţionala de tineret a României

Mutu este gata de debut. El va antrena pentru prima dată naţionala de tineret a României

Naţionala de tineret a României vrea să te facă din nou să fii mândru de ea. Aşa cum a făcut-o în urmă cu un an când ajungea în semifinale la Campionatul European.

Pe bancă este de acum Adrian Mutu. 9 luni a aşteptat meciul de debut care a tot fost amânat din cauza pandemiei.
Înainte să debuteze la naţională, Mutu a admis că a primit oferte. Dar le-a refuzat politicos.
 
  • „A fost grea (aşteptarea n.red.) în primul rând pentru că îmi doream foarte mult să antrenez. A fost grea din punct de vedere profesional. Din celălalt punct de vedere, cel uman, a fost greu pentru toată lumea în această perioadă şi sper să treacă cât mai repede. În lotul pe care l-am convocat sunt băieţii cei mai buni din România şi cei mai în formă în acest moment”, spune selecţionerul Românie U21, Adrian Mutu. 
 
  • „Da (am avut o altă ofertă n.red.), pentru că am început o treabă şi vreau să o duc până la capăt. Eram nerăbdător să încep treaba cu Under 21”, a mai spus selecţionerul. 
 
                        
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici