Mutu a fost la spital pentru a se întâlni cu un fan al său ieşit din comă. Fotbalistul i-a dăruit un tricou cu numărul 10

Atacantul Adrian Mutu s-a întâlnit, sâmbătă, la spitalul Careggi, cu adolescentul român Andrei, în vârstă de 16 ani, care a suferit un anevrism şi a ieşit în comă după aproape o lună, informează La Repubblica.

28 afișări
Imaginea articolului Mutu a fost la spital pentru a se întâlni cu un fan al său ieşit din comă. Fotbalistul i-a dăruit un tricou cu numărul 10

Mutu a fost la spital pentru a se întâlni cu un fan al său ieşit din comă. Fotbalistul i-a dăruit un tricou de joc cu numărul 10 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"15 minute a durat întâlnirea dintre Adrian Mutu şi tânărul conaţional Andrei, în vârstă de 16 ani, din Pieve a Nievole (Pistoia), afectat la mijlocul lunii februarie de un anevrism. Mutu a acceptat să se ducă la Andrei la Careggi, la secţia de neurologie, unde tânărul va sta până luni, înainte de a fi transferat la recuperare. Mutu, însoţit de team managerul Fiorentinei, Roberto Ripa, s-a dus la spital, sâmbătă dimineaţă, după primul antrenament. El a salutat-o pe mama lui Andrei, iar apoi a intrat în camera lui Andrei, pentru o discuţie privată, printre emoţii şi cadouri. Numărul 10 viola i-a dăruit, printre altele, un tricou de joc şi o fotografie cu autograf", a notat sursa citată.

Andrei a suferit un anevrism cerebral la 23 februarie. Când şi-a revenit din comă, el a întrebat de echipa sa favorită, Fiorentina, şi de jucătorul său favorit, Adrian Mutu. Colegii lui Andrei s-au dus la oficialii clubului Fiorentina şi la Adrian Mutu cerându-le să-l viziteze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici