Mutu, nou incident la Fiorentina. Becali spune că ruptura dintre român şi clubul viola este totală

Presa italiană a scris, miercuri, că atacantul Adrian Mutu a avut un nou incident la Fiorentina, iar fostul impresar Ioan Becali a declarat că ruptura dintre jucătorul român şi clubul viola este "totală".

24 afișări
Imaginea articolului Mutu, nou incident la Fiorentina. Becali spune că ruptura dintre român şi clubul viola este totală

Mutu, nou incident la Fiorentina. Becali spune că ruptura dintre român şi clubul viola este totală (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit fiorentinanews.com, atacantul român a avut o divergenţă cu antrenorul Sinişa Mihajlovici la antrenamentul de astăzi, iar tehnicianul sârb l-a lăsat în afara lotului pentru partida cu Bologna, care se va disputa joi.

Conform Corriere dello Sport, Fiorentina s-at fi înţeles cu Cesena pentru un împrumut al lui Mutu, însă fotbalistul ar fi refuzat categoric această propunere.

Pe de altă parte, ediţia online a cotidianului Gazzetta dello Sport a notat că Adrian Mutu nu a fost prezent la antrenamentul de miercuri şi din această cauză Mihajlovici l-a exclus din lot pentru meciul cu Bologna.

"Ruptura dintre Mutu şi Fiorentina este totală. Zvonurile care îl dau la Cesena nu sunt fondate. Mutu este dorit de diverse cluburi din Italia şi restul Europei, printre care şi Cesena. Fiorentina l-a lăsat să-şi caute o echipă, dar nu din Italia. Dacă nu se va înţelege cu Fiorentina, vineri vom susţine o conferinţă de presă unde vom spune lucruri care s-au petrecut în ultima vreme şi care nu au fost spuse. Dacă nu va fi convocat, Mutu va rămâne în tribună, iar Fiorentina va fi constrânsă să-i plătească salariul până la finalul contractului. Băiatul este liniştit şi situaţia nu-l preocupă", a spus Ioan Becali pentru firenzeviola.it.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici