Mutu: Puteam să obţin mai mult în carieră dacă aveam alt comportament şi nu făceam unele greşeli

Atacantul echipei naţionale a României, Adrian Mutu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că putea obţine mai mult în cariera sa de fotbalist dacă avea un alt comportament şi nu făcea anumite greşeli.

33 afișări
Imaginea articolului Mutu: Puteam să obţin mai mult în carieră dacă aveam alt comportament şi nu făceam unele greşeli

Mutu: Puteam să obţin mai mult în carieră dacă aveam alt comportament şi nu făceam unele greşeli (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Eu mă consider un jucător tânăr, chiar dacă am 32 de ani şi probabil în fotbal majoritatea te consideră deja bătrân. Cu siguranţă puteam să obţin mai mult în această carieră dacă aveam un alt comportament şi nu făceam unele greşeli. Dar acum cred că e prea târziu să mă gândesc la ce a fost şi trebuie să mă gândesc la ceea ce o să fie. Nu mai am mulţi ani în faţa mea ca jucător, aşa că încerc să îi duc la capăt cu demnitate şi să arăt lumii că sunt un jucător de valoare până la sfârşit. Atunci când sunt acuzat de egoism, mie mi se pare ciudat pentru că eu nu mă consider egoist. Ceea ce fac eu în campionatul Italiei, la naţională, şi nu numai prin goluri marcate, ci şi prin pasele de gol pe care le-am dat, dovedeşte acest lucru", a spus atacantul.

Mutu a menţionat că suspendarea de nouă luni pentru dopaj a fost o perioadă foarte grea pentru el. "Am avut o frustrare în acele nouă luni, am fost foarte supărat în primul rând pe mine pentru neglijenţa de care am dat dovadă în luna ianuarie. Pentru că şi problemele pe care le-am avut după aceea au fost, ca să spun aşa, o refulare. Au fost nouă luni grele prin care am trecut", a precizat Adrian Mutu.

Întrebat dacă va mai apela vreodată la pastilele de slăbit, din cauza cărora a fost depistat pozitiv la ultimul control antidoping, Mutu a răspuns ironic: "Nu ştiu, când n-o să mă simt bine, probabil o să le iau din nou".

Atacantul în vârstă de 32 de ani a menţionat că şi-ar dori să joace la Dinamo la finalul carierei. "La Dinamo mi-aş dori să joc la finalul carierei, dar să vedem unde ne duce viaţa şi ce o să se întâmple. În ceea ce priveşte pe FC Argeş, nu am urmărit, dar ştiu situaţia în care se află clubul şi îmi pare rău. Sper să se găsească un investitor care să ia clubul şi să-l reducă în Liga I", a afirmat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici