Mutu: Sincer, nu mă aşteptam să fiu iertat aşa repede de selecţionerul Victor Piţurcă

Internaţionalul Adrian Mutu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu se aştepta să fie iertat atât de repede de selecţionerul Victor Piţurcă, după ce a întârziat în cantonamentul naţionalei înaintea amicalului cu San Marino.

75 afișări
Imaginea articolului Mutu: Sincer, nu mă aşteptam să fiu iertat aşa repede de selecţionerul Victor Piţurcă

Mutu: Sincer, nu mă aşteptam să fiu iertat aşa repede de selecţionerul Victor Piţurcă (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Nu mai contează ce s-a întâmplat, a trecut. În perioada în care am lipsit m-am concentrat la echipa de club. M-am antrenat cât am putut de bine pentru că nu aveam ce să fac. Până la urmă i-am demostrat selecţionerului că merit să revin la echipa naţională. M-am uitat la meciul cu Franţa cu părere de rău la televizor. Bineînţeles că mi-aş fi dorit să fiu acolo. Sincer, nu mă aşteptam să fiu iertat aşa repede, dar am avut mai multe discuţii şi l-am convins până la urmă pe selecţioner. L-am sunat de câteva ori, oricum eu nu am fost certat cu donmul Piţurcă", a spus Mutu.

Internaţionalul român consideră că presa a exagerat motivele excuderii lui şi a lui Gabriel Tamaş din naţională: "S-au exagerat în presă motivele episodului de atunci. S-au scris multe bazaconii. Nimeni nu s-a gândit că unii dintre noi avem şi familii, dar nu mai contează acum. Atunci era după un cantonament mai lung, m-am relaxat puţin, lucru pe care i l-am explicat şi domnului Piţurcă de mai multe ori".

Adrian Mutu şi Gabriel Tamaş au fost convocaţi la echipa naţională a României pentru meciurile cu Belarus şi Albania, din preliminariile Euro-2012, după ce au fost excluşi din lot înaintea amicalului cu San Marino, deoarece au întârziat la revenirea în cantonament după o ieşire în oraş.

Partida România - Belarus, din grupa G a preliminariilor Campionatului European din 2012, se va disputa, vineri, de la ora 21.30, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici