N'Doye: Nu mă aşteptam la o astfel de primire din partea suporterilor dinamovişti

Fotbalistul echipei ASA Târgu Mureş, Ousmane N'Doye, a declarat, sâmbătă seară, după remiza cu fosta sa echipă, Dinamo, scor 1-1, că le mulţumeşte fanilor dinamovişti pentru primire şi că nu se aştepta la o astfel de atitudine frumoasă din partea lor.

193 afișări
Imaginea articolului N'Doye: Nu mă aşteptam la o astfel de primire din partea suporterilor dinamovişti

Ousmane N'Doye (Imagine: Mircea Rosca/ Mediafax Foto)

"A fost un meci foarte frumos. Ambele echipe şi-au dorit să câştige. Bravo lor. Le mulţumesc nespus suporterilor dinamovişti că m-au aplaudat şi nu m-au uitat. Nu mă aşteptam la o astfel de primire. Eu nu am uitat de unde am venit. Sunt un pic frustrat pentru că nu îmi place să fac greşeli, dar suntem oameni, nu avem ce face. Mi-ar plăcea odată să mă întorc în Ştefan cel Mare, dar nu jucător, ci conducător, să ajut această echipă. Dinamo e o echipă bună, poate termina în primele trei în acest sezon", a spus N'Doye.

TITLURILE ZILEI

Formaţia Dinamo a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1) partida disputată, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu echipa ASA Târgu Mureş, în etapa a treia a Ligii I. Golurile au fost marcate de Filip '45 pentru gazde şi Mureşan '9 pentru oaspeţi.

În minutul 29, portarul Cătălin Samoilă a apărat un penalti executat de N'Doye. Centralul Lucian Rusandu a acordat lovitură de la 11 metri pentru oaspeţi după un henţ în careu al lui Popa.

ASA Târgu Mureş a rămas în inferioritate numerică în minutul 63, când a fost eliminat N'Doye.

Pe parcursul jocului, fostul fotbalist dinamovist N'Doye a fost aplaudat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici