Nadal, în turul 3 al Australian Open după un meci de cinci seturi şi peste patru ore de joc

Jucătorul spaniol Rafael Nadal, locul 3 ATP, s-a calificat, miercuri, în turul trei al Australian Open, după ce l-a învins, cu scorul de 6-2, 3-6, 6-7 (2), 6-3, 7-5, pe americanul Tim Smyczek, locul 112 ATP, într-un meci care a durat patru ore şi 12 minute.

257 afișări
Imaginea articolului Nadal, în turul 3 al Australian Open după un meci de cinci seturi şi peste patru ore de joc

Rafael Nadal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nadal îl va întâlni în turul următor pe israelianul Dudi Sela, locul 106 ATP, care a trecut de cehul Lukas Rosol, locul 30 ATP şi cap de serie numărul 28, cu scorul de 7-6 (2), 5-7, 7-5, 6-3.

Jucătorul spaniol, fost numărul 1 mondial, a câştigat Australian Open în 2009 şi a fost finalist în 2012 şi la ediţia precedentă.

Partida Nadal-Smyczek a avut loc pe Rod Laver Arena, unde la ora transmiterii acestei ştiri se joacă meciul Simona Halep - Jarmila Gajdosova, din turul doi al competiţiei feminine. Această ultimă întâlnire a zilei de miercuri a început la ora locală 23.40.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici