Nadal îşi declară intenţia de a mai juca o ultimă dată în Davis Cup

Rafael Nadal a dat de înţeles că va mai juca încă o dată în Cupa Davis, intenţionând în acest fel să îşi facă în mod oficial retragerea din reprezentativa de tenis a Spaniei.

195 afișări
Imaginea articolului Nadal îşi declară intenţia de a mai juca o ultimă dată în Davis Cup

Sursa foto: Profimedia

Spaniolul a jucat de mai multe ori pentru Spania şi a şi câştigat Cupa Davis pentru ţara sa. El speră să poată avea parte de o despărţire adecvată de echipa naţională pe pământ spaniol şi în faţa fanilor săi. Ultima dată când Nadal a jucat în Cupa Davis a fost în 2019.

"În ceea ce priveşte Cupa Davis, sunt conştient că mai am puţine opţiuni, dar în lumea mea ideală mi-ar plăcea să joc pentru ultima oară şi să îmi iau rămas bun.”, a spus spaniolul, citat de tennisuptodate.com.

„Dar există un calendar şi nu ştiu ce se va întâmpla. Faptul că voi juca în Spania, cu o echipă foarte completă, este o motivaţie în plus. Motivaţia de a juca pentru ţara mea a fost întotdeauna maximă. Dar anii trec.”, a mai adăugat actualul număr doi mondial.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici