Nadal nu va participa la Barcelona Open. Data revenirii sale este încă incertă

Rafael Nadal nu ştie când va putea reveni în circuitul mondial de tenis, el anunţându-şi marţi retragerea de la turneul ATP de la Barcelona, din această lună, deoarece nu a reuşit încă să se recupereze, după o accidentare la coaste, conform unei declaraţii remise de echipa sa pentru Reuters.

122 afișări
Imaginea articolului Nadal nu va participa la Barcelona Open. Data revenirii sale este încă incertă

Spaniolul, care a câştigat 21 de titluri de Grand Slam la simplu, s-a retras luna trecută din competiţii pentru o perioadă de până la şase săptămâni din cauza unei fracturi de stres la coaste.

Jucătorul de 35 de ani a anunţat că se retrage şi de la Barcelona Open, din această lună.

„Rafa tocmai a fost retras de pe lista de înscrieri la Barcelona", a spus echipa într-o declaraţie trimisă agenţiei de ştiri Reuters. „Nu ştim momentan care va fi primul său turneu pe zgură din acest an. Să sperăm că în curând".

Nadal s-a plâns de o problemă la piept, în timpul participării sale la turneul ATP 1000 de la Indian Wells, California, luna trecută.

Testele efectuate la Barcelona au relevat „o fractură de stres a celui de-al treilea arc costal stâng".

Madrid şi Roma găzduiesc luna viitoare evenimente ATP Masters 1000, iar Nadal speră să participe, pentru a avea meciuri la activ înainte de Openul Franţei, din 22 mai-5 iunie, unde deţine recordul istoric de trofee câştigate, în număr de 13.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici