Nadal rămâne fidel zgurii: s-a înscris la Mastersul de la Monte Carlo

Rafael Nadal s-a înscris pentru a participa la Mastersul de la Monte Carlo, de luna viitoare, au anunţat organizatorii turneului pe zgură, în timp ce spaniolul se pregăteşte să revină în circuit după accidentarea la şold.

98 afișări
Imaginea articolului Nadal rămâne fidel zgurii: s-a înscris la Mastersul de la Monte Carlo

Nadal rămâne fidel zgurii: s-a înscris la Mastersul de la Monte Carlo

Spaniolul, de 22 de ori campion de Grand Slam, nu a mai jucat de la Australian Open, când încercarea de a-şi apăra titlul s-a încheiat cu o înfrângere în turul al doilea în faţa lui Mackenzie McDonald, meci în timpul căruia s-a accidentat.

Nadal s-a retras luna aceasta de la turneele pe suprafaţă dură de la Indian Wells şi Miami, dar este pregătit să revină în circuitul ATP pe suprafaţa sa preferată, după ce şi-a intensificat antrenamentele în ultima săptămână.

"Rafa a fost primul jucător care s-a înscris", a declarat directorul turneului de la Monte Carlo, David Massey, într-o declaraţie.

"El vrea să joace la Monaco şi îşi dă toate şansele pentru a putea participa la acest turneu pe care îl iubeşte atât de mult şi pe care l-a câştigat de 11 ori la simplu, inclusiv un record de opt titluri consecutive între 2005 şi 2012."

Nadal, în vârstă de 36 de ani, a folosit anterior Mastersul de la Monte Carlo din 9-16 aprilie ca turneu cheie pentru a se pregăti pentru Openul Franţei, pe care l-a câştigat de 14 ori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
nadal,
monte carlo,
atp

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici