Nadia Comăneci, în vizită la COSR

Nadia Comăneci a vizitat Casa Olimpică din Bucureşti. Ea a fost şi la sala de gimnastică CS Dinamo, unde s-a întâlnit cu junioarele clubului. COSR: „Povestea primului 10.00 la Jocurile Olimpice Montreal 1976 şi atingerea perfecţiunii întreţin magia”.

302 afișări
Imaginea articolului Nadia Comăneci, în vizită la COSR

FOTO COSR

„Nadia, acasă în Casa Olimpică! Cel mai titrat sportiv român la Jocurile Olimpice, gimnasta Nadia Comaneci le-a făcut o vizită surpriză preşedintelui Mihai Covaliu şi secretarului general George Boroi, la Casa Olimpică, din Bucureşti. Ea a venit în ţară de la Lausanne, unde s-a întâlnit şi cu preşedintele CIO Thomas Bach. Mulţumim pentru vizită şi pentru discuţiile amicale despre sportul românesc, mai cu seamă despre gimnastică”, potrivit COSR.

Mihai Covaliu şi George Boroi au însoţit-o pe Nadia la cea mai modernă sală de gimnastică din România, la CS Dinamo.

„Despre reacţia micilor gimnaste, care s-au trezit în sală cu marea campioană, e greu să v-o descriem în cuvinte. Pentru fetiţele de la gimnastică, Nadia e inspiraţia şi motivaţia de a ajunge mari campioane! Povestea primului 10.00 la Jocurile Olimpice Montreal 1976 şi atingerea perfecţiunii întreţin magia!
<Sărbători fericite tuturor, sănătate şi mult succes sportivilor români care sunt în cursa pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Să ne vedem cu bine!>, a fost urarea Nadiei pentru Team Romania”, menţionează COSR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici