Naomi Osaka, primul mesaj trimis după retragerea de la Roland Garros

  • Naomi Osaka a mulţumit pentru „dragostea” primită când a anunţat că se retrage din French Open.
  • Numărul 2 mondial se linişteşte în această perioadă acasă, la Los Angeles.
  • Osaka a spus că va lua ceva timp departe de teren şi rămâne de văzut unde va juca în continuare.
4396 afișări
Imaginea articolului Naomi Osaka, primul mesaj trimis după retragerea de la Roland Garros

Naomi Osaka, primul mesaj trimis după retragerea de la Roland Garros

Jucătoarea de tenis Naomi Osaka a scris un mesaj de mulţumire pentru „dragostea” pe care a primit-o de când a decis să se retragă de la French Open, eveniment care a avut loc la începutul săpătmânii.

Numărul 2 mondial se linişteşte în această perioadă acasă, la Los Angeles, unde speră să câştige bătăliile cu depresia şi cu anxietatea socială, pe fondul deciziei de a refuza să-şi îndeplinească angajamentele media pe durata disputării turneului de la Roland Garros, cel de-al doilea turneu major al anului.

După ce a părăsit turneul parizian, motivând că astfel toată lumea se va axa pe tenis, şi nu pe deciziile sale, japoneza în vârstă de 23 de ani a fost sprijinită puternic de către alţi sportivi, dar şi de către public.

În prima reacţie pe reţelele sociale, Naomi a scris, pe Instagram, mesajul: „Vreau doar să spun mulţumesc pentru toată dragostea”.

Osaka a spus că va lua ceva timp departe de teren şi rămâne de văzut unde va juca în continuare, având în vedere că nu doreşte să participe la întâlnirile cu mass-media.

De patru ori campioană de Grand Slam, Osaka nu va juca, pe 14 iunie, turneul pe iabă de la Berlin. Există semne de întrebare în privinţa participării la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Şlem al anului.

Cu 7 titluri în carieră, Osaka a reuşit să adune din tenis aproape 20.000.000 de dolari. Titlurile majore au venit la Australian Open (2019 şi 2021) şi la US Open (2018 şi 2020). 

Sportiva este pregătită de belgianul Wim Fissette, care a lucrat în trecut şi cu Simona Halep.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici