Naomi Osaka s-a calificat în finala turneului Australian Open. Simona Halep rămâne pe locul trei WTA

Naomi Osaka s-a impus în semifinala turneului de la Australian Open în faţa jucătoarei Karolina Pliskova, în trei seturi, 6-2, 4-6, 6-4, după o oră şi 56 de minute de joc.

2240 afișări
Imaginea articolului Naomi Osaka s-a calificat în finala turneului Australian Open. Simona Halep rămâne pe locul trei WTA

Naomi Osaka s-a calificat în finala turneului Australian Open. Simona Halep rămâne pe locul trei WTA

Sportiva s-a calificat în finala competiţiei, acolo unde o va întâlni pe tenismena Petra Kvitova, care a învins-o pe Danielle Collins, în cea de-a doua semifinală a turneului.

Jucătoarea din Cehia are în palmares două turnee de Gand Slam, câştigate la Wimbledon (2011 şi 2014), în timp ce Naomi Osaka a câştigat anul trecut, turneul de la US Open.

Finala Australian Open 2019 se va disputa sâmbătă, 26 ianuarie, de la ora 10:00. Cele două se vor lupta nu numai pentru trofeu, ci şi pentru poziţia de lider rmondial.

În acest moment, pe primul loc în clasamentul WTA este Naomi Osaka. Simona Halep rămâne pe podium, ocupă locul trei în ierarhia mondială.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici