Naomi Osaka s-a calificat în turul secund al turneului din Beijing

Naomi Osaka (4 WTA) s-a calificat în turul secund al turneului Premier Mandatory din Beijing, duminică dimineaţa, după ce a învins-o pe americanca Jessica Pegula (76 WTA), scor 6-3, 7-6 (5).

96 afișări
Imaginea articolului Naomi Osaka s-a calificat în turul secund al turneului din Beijing

Naomi Osaka s-a calificat în turul secund al turneului din Beijing

Osaka şi-a confirmat statutul de favorită şi a câştigat fără probleme primul set, după mai puţin de jumătate de oră. Dificultăţile au apărut în actul secund, când partida a intrat în tie-break. Deşi nipona a făcut break la scorul de 5-5, Pegula a răspuns în acelaşi mod. Sportiva din Statele Unite ale Americii a condus cu 5-4 în tie-break, însă Naomi Osaka a revenit şi a încheiat partida, după o oră şi 31 de minute.

În turul secund din Beijing, Naomi Osaka, favorită patra a turneului, se va duela cu învingătarea din partida Jil Belen Teichmann (72 WTA) - Andrea Petkovic (85 WTA).

Turneul Premier Mandatory de la Beijing, dotat cu premii totale în valoare de 8.285.274 de dolari, se desfăşoară în perioada 28 septembie – 6 octombrie.

Taguri:
naomi osaka,
beijing,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici