Naomi Osaka se retrage din French Open după ce a refuzat să susţină conferinţe de presă

  • Osaka a spus săptămâna trecută că nu va susţine conferinţe de presă la Roland Garros pentru a-şi proteja sănătatea mintală.
  • Sportiva a dezvăluit că a „suferit lungi episoade depresive”.
  • Aceasta precizat, luni, că nu a vrut niciodată să distragă atenţia de la eveniment.
1087 afișări
Imaginea articolului Naomi Osaka se retrage din French Open după ce a refuzat să susţină conferinţe de presă

Numărul doi mondial Naomi Osaka spune că se retrage din French Open ca urmare a controversei privind refuzul de a vorbi cu mass-media în timpul turneului, relatează BBC.

Organizatorii turneelor de Grand Slam au precizat, duminică, într-o declaraţie comună că Osaka ar putea fi dată afară din turneu.

Tânăra de 23 de ani a spus săptămâna trecută că nu va susţine conferinţe de presă la Roland Garros pentru a-şi proteja sănătatea mintală. Ea a precizat luni că nu a vrut niciodată să distragă atenţia de la eveniment.

Într-un tweet, Osaka a dezvăluit că a „suferit lungi episoade depresive” de când a câştigat primul său titlu de Grand Slam în 2018.

Sportiva a menţionat că simte „valuri uriaşe de anxietate” înainte de a vorbi cu presa.

Osaka a declarat că va lua „un timp departe de teren acum”, adăugând: „Când va fi momentul potrivit, chiar vreau să mă aşez la masa discuţiilor cu şefii circuitului. Putem să găsim modalităţi în care jucătorii, presa şi fanii să se simtă bine”.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici