Napoli a anunţat revenirea la antrenamente în mijlocul pandemiei de coronavirus

  • Clubul Napoli a anunţat că antrenamentele se vor relua la data de 25 martie
  • Guvernul Italiei a impus carantină până la data de 3 aprillie
  • Preşedintele Asociaţiei Fotballiştilor Italieni Damiano Tommasi a declarat că revenirea la antrenamente este periculoasă pentru jucători
370 afișări
Imaginea articolului Napoli a anunţat revenirea la antrenamente în mijlocul pandemiei de coronavirus

Sursa foto: Profimedia

Clubul Napoli a anunţat revenirea la antrenamente la data de 25 martie în ciuda sfaturilor date de Asociaţia Fotbaliştilor Italieni de a aştepta până la încheierea termenului de carantină la data de 3 aprilie.

”Cei care cred că vor câştiga ceva dacă echipa se antrenează, nu ştiu ce au în cap. Spun asta fără să creez controverse, pentru că acesta nu este momentul să le aprind. Să te antrenezi acum, înainte de reluarea campionatului, nu are sens şi este şi periculos. În Spania sunt zeci de jucători infectaţi, iar în Italia poate nu au făcut toţi testul, dar sunt mai mulţi jucători cu simptome decât credem”, a declarat Damiano Tommasi, preşedintele Asociaţiei Fotballiştilor Italieni.

Sezonul din Serie A a fost suspendat până cel puţin la începutul lunii mai, dar Napoli a anunţat că miercuri, 25 martie, prima echipă se va întâlni pentru o sesiune matinală de antrenamente.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici