Narcis Răducan a renunţat la funcţia de preşedinte al AFC Astra Giurgiu

Narcis Răducan a declarat, vineri, agenţiei de presă MEDIAFAX, că a renunţat la funcţia de preşedinte executiv al clubului Astra Giurgiu, ajungând la un acord cu finanţatorul Ioan Niculae pentru rezilierea amiabilă a contractului.

305 afișări
Imaginea articolului Narcis Răducan a renunţat la funcţia de preşedinte al AFC Astra Giurgiu

Narcis Răducan (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"După ce mi-am încheiat cariera de jucător şi am început munca administrativă mi-am impus nişte principii de la care nu mă dezic. Ştiu că este atipic să schimb cluburile atât de des, însă atât timp cât nu am o viziune asemănătoare cu cel care patronează, nimic nu mă va opri să îi strâng mâna şi să merg mai departe", a afirmat Narcis Răducan pentru MEDIAFAX.

Oficialul, care a ocupat în turul Ligii I funcţii de conducere şi la FC Viitorul şi Concordia Chiajna, a menţionat că îşi doreşte ca Astra Giurgiu să continue proiectul său de aducere în lot a unor jucători tineri din circuitul echipelor naţionale. "Nu sunt un tip conflictual şi am considerat împreună cu domnul Ioan Niculae să închei colaborarea cu Astra. Le doresc succes şi îmi doresc să continue proiectul pe care l-am început la Astra prin aducerea în lot a unor jucători tineri, de valoare, din circuitul echipelor naţionale", a adăugat fostul preşedinte al AFC Astra Giurgiu.

Narcis Răducan a fost instalat în funcţia de preşedinte executiv al clubului Astra Giurgiu la 7 noiembrie, când a preluat postul lăsat liber de Dinu Gheorghe. De la începutul sezonului, Răducan a ocupat funcţia de director general al grupării FC Viitorul până la 3 august, dată la care şi-a reziliat contractul pe cale amiabilă. Din 19 august şi până la 7 noiembrie, el a activat ca manager general la Concordia Chiajna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici