Narcis Răducan este noul manager general al clubului Concordia Chiajna

Narcis Răducan a declarat, marţi, agenţiei de presă MEDIAFAX, că a ajuns la un acord cu preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Concordia Chiajna, Mircea Minea, privind preluarea funcţiei de manager general al grupării ilfovene.

132 afișări
Imaginea articolului Narcis Răducan este noul manager general al clubului Concordia Chiajna

Narcis Răducan (Imagine: Razvan Lupica/ Mediafax Foto)

"Astăzi am bătut palma cu primarul de la Chiajna, domnul Minea, pentru funcţia de manager general. Joi, va fi programată o conferinţă de presă în care voi fi prezentat oficial. Pentru mine este o nouă provocare, iar argumentele prezentate de domnul Minea sunt suficiente pentru a pleca pe acest drum nou", a afirmat Răducan, care după plecarea de la FC Viitorul a discutat cu conducerea FC Steaua despre o revenire în staful administrativ al grupării roş-albastre.

Noul manager general al grupării Concordia Chiajna a menţionat că, în ciuda rezultatelor slabe din acest început de sezon, antrenorul Marius Şumudică va rămâne în funcţie. "Am toată încrederea în Marius Şumudică, este un antrenor valoros şi sunt convins că împreună vom putea redresa în cât mai scurt timp situaţia clubului", a menţionat Răducan.

TITLURILE ZILEI

Narcis Răducan a ocupat funcţia de director general al grupării FC Viitorul până la 3 august, dată la care şi-a reziliat contractul pe cale amiabilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici