Narcis Răducan, oficial FCSB: În campionat trebuie să obţinem accederea în play-off

Narcis Răducan a anunţat, după eliminarea FCSB-ului din cupele europene, că noua strategie a echipei e clară, calificarea în play-off-ul Ligii 1.

83 afișări
Imaginea articolului Narcis Răducan, oficial FCSB: În campionat trebuie să obţinem accederea în play-off

Narcis Răducan, oficial FCSB: În campionat trebuie să obţinem accederea în play-off

Oficialul FCSB a făcut o analiză a meciului cu Guimaraes şi a realizat că echipa are nevoie de mai multe schimbări. Portughezii au fost mult peste echipa sa, care nu a avut şanse. ”S-a văzut o diferenţă de valoare. Din 10 dueluri, şapte le câştigau ei. Nu le puteai compensa cu nimic. Diferenţa din joc este mai mare decât o arată scorul. Sigur, băieţii noştri au pus inimă, dar la acest nivel nu este de ajuns. Îţi trebuie forţă, organizare, o idee de joc.

Începem de mâine să ne concentrăm asupra campionatului. Am riscat, am mizat tot pe Europa şi am pierdut. În campionat trebuie să obţinem accederea în play-off. Vom ataca cu o formulă completă şi avem şanse, chiar dacă suntem destul de mult în spate”, a declarat Narcis Răducan la Digi Sport.

FCSB a pierdut calificarea în grupele Europa League şi implicit potul de peste 10 milioane de euro. Acum, vicecampioana rămâne cu duelurile din Liga 1 şi Cupa României. În următoarea etapă din campionat va juca împotriva Viitorului Constanţa, după care urmează duelurile cu CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici