Narcis Răducan (Pandurii): Vom chema înapoi jucătorii de la naţională, dacă FRF nu ia măsuri!

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, cere "o reacţie pe măsură din partea FRF" după ce Steaua şi-a retras jucătorii de la naţională, în caz contrar, clubul gorjean ar urma să îşi cheme înapoi jucătorii selecţionaţi de Anghel Iordănescu.

1376 afișări
Imaginea articolului Narcis Răducan (Pandurii): Vom chema înapoi jucătorii de la naţională, dacă FRF nu ia măsuri!

Narcis Răducan: Vom chema înapoi jucătorii de la naţională, dacă FRF nu ia măsuri! (Imagine: Razvan Lupica/ Mediafax Foto)

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, a declarat pentru site-ul grupării gorjene: „Pentru Pandurii este o onoare să aibă jucători convocaţi la echipa naţională. Considerăm că reprezentarea României la Campionatul European constituie o prioritate naţională. În condiţiile în care urmează un play-off foarte echilibrat, este fair play ca toate echipele să respecte decizia Comitetului Executiv de a lăsa jucătorii să se prezinte la echipa naţională, cu riscul de a suferi la capitolul omogenitate. Dacă una dintre echipe nu respectă regulamentele în vigoare cerem o reactie pe măsură din partea FRF. Dacă nu va urma o reacţie pe măsură, ne vom rezerva dreptul de a chema jucătorii convocaţi la echipa naţională înapoi în Spania.”

Cristian Săpunaru, Mihai Răduţ, Ioan Hora şi Adrian Ropotan au părăsit cantonamentul echipei Pandurii din Cadiz şi au plecat să se alăture lotului naţional convocat pentru stagiul din Antalya, deşi Pandurii Târgu Jiu mai avea programate încă două jocuri de verificare cu Sparta Prada şi Dinamo Moscova.

Naţionala României efectuează un cantonament în Antalya de astăzi până pe 6 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici